Titulní fotografie

Novinky

Minimalizace nebezpečí kontaminace v potravinářském průmyslu.

Minimalizace rizika kontaminace v potravinářském průmyslu 

Jak to dosáhnout s průmyslovými vysavači?

 

Ve výrobních linkách v potravinářských podnicích neustále hrozí výskyt nežádoucích bakterií. Boj s takovou kontaminací je velmi náročný a vyžaduje neustálou práci. V tomto úsilí mohou pomoci průmyslové vysavače.

 Jak omezit riziko kontaminace prostředí v potravinářském průmyslu? 

 

 Úklid s průmyslovými vysavači je určitě ta nejjednodužší a efektivní cesta. Tichá, účinná, spolehlivá. Průmyslové vysavače DELFIN pro potravinářský průmysl se dělí do čtyř halvních kategorií: 

  • Mokrosuché vysavače  pro základní úklid 
  • ATEX certifikované vysavače  pro vysávání v prostorách s rizikem výbuchu prachu. Jde hlavně o provozy, kde se pracuje s moukou, obilím a cukrem
  • Modulární průmyslové vysavače , které se používají jako součást výrobních linek a odsávají prach a zbytky při výrobě například u pásových pekáren a podobně.
  • Centralní vysavače: nejúčinnější a nejčistší způsob čištění a transportu materiálu z výrobních provozů do technických prostor.

 

Všechny průmyslové vysavače DELFIN jsou konstruovány podle požadavků  GMP (Good Manufacturing Practices) a zajišťují hladké povrchy bez ostrých hran a štěrbin, ve kterých by se mohly zachycovat zbytky materiálu.


 Průmyslové vysavače DELFIN garantují:

  • maximální kvalitu výsledného produktu: odsáváním nečistot z výrobních zařízení se zabrání kontaminaci dosáhne se maximální výtěžnosti výroby 
  • Eliminace odstávek: použitím průmyslových vysavačů se urychlí čištění a zkátí se nutné odtávky výrobních linek
  • Maximální ochrana dělníků: certifikované filtry a kvalitní příslušenství pomáhají minimalizovat prašnost a dosáhnout komfortního a bezpečného pracovního prostředí pro výrobní pracovníky
  • ATEX certifikace zajišťuje, že vysavač nemůže způsobit zažehnutí hořlavých prachů jako je mouka, cukr, obilniny a pod.

 

DELFIN dodává průmyslové vysavače většině světových i ragionálních výrobců potravin. Cílem firmy je nejen dodávat vysavače, ale  navrhovat celé čistící technologe které zlepšují účinnost a efektivitu výrobního procesu stejně jako pracovní komfort a bezpečnost pracovníků.