Průmyslové vysavače - Potravinářský průmysl
V potravinářském průmyslu se vysávají v naprosté většině případů materiály, které jsou potenciálně výbušné nebo hořlavé. Proto je potřeba používat vysavače ATEX do výbušného prostředí. Jako základní stupeň jsou vysavače do ZONY22. Často ale bezpečnostní technik vyžaduje stroje, které jsou certfikované do ZONA20/21 nebo ZONA20/22 s vnitřním prostředím ZONA20.
V naší nabídce je široká škála těchto vysavačů ve všech výkonových kategoriich.
Větší výrobci potravin se nyní už těžko obejdou bez centrálního vysavače (CVS). Je to velmi dobrý pomocník, který zjednodušuje úklid a pomáhá udržet hygienicky nezávadné prostředí.
Často se také používají odsavače jemného prachu například u mísících jednotek kam se postupně sypou jednotlivé složky.
Nevíte si rady s výběrem vhodného vysavače? Neváhejte nás kontaktovat.
Společně vybereme vhodný vysavač, který vám osobně přivezeme a předvedeme.